Hvad siger kunderne?
 

Læs vores casestories
GLEMT KODEORD?


 

Vi hjælper dig godt i gang


I TVIVL OM HVILKEN MODEL DU SKAL BRUGE

Du har mulighed få at gå ind på vores konfigurator, hvor du kan oprette din helt egen konfiguration samt gemme det. På den måde kan du altid vende tilbage og rette på udstyrs- og softwarepakkerne. Til sidst kan du så være helt sikker på, hvad der passer bedst til din virksomhed. Den kan også bruges til at kontakte os ift. tilbud, så kontakter vi dig og går konfigurationen igennem med en løsningskonsulent. 

 

KØB ELLER LEJE

Nedenfor kan du finde svar på en række ofte stillede spørgsmål. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på 70221311.

 

Hvorfor skal jeg leje, når jeg har pengene til at købe kontant?

Det er individuelt fra kunde til kunde, hvad der bedst kan betale sig. En god tommelfingerregel er dog, at hvis du ved at lade dine penge blive i din virksomhed, og derved selv kan forrente dem med 5% om året, så skal du vælge at lease. Mener du ikke, at du selv kan forrente pengene med 5%, så skal du handle kontant. Betaler du således mere end 5% i rente ved at trække på din kassekredit - eller på andre af dine lån, vil det også være en fordel at lease, da du som et alternativt kan bruge pengene på at nedbringe din bankgæld.

 

Hvad er forskellen på leasing og leje?

Leasing er det engelske ord for leje - der er ingen forskel på leasing og leje. På både en leasingsaftale og en lejeaftale bestemmer du, om du vil returnere udstyret til leasingsselskabet ved aftalens udløb, eller om du vil forpligte dig til at købe det til en restværdi, som er aftalt på forhånd.

 

Hvem kan leje?

Alle virksomheder som har et CVR nr. kan leje. Det kræver, at din virksomhed forinden godkendes af finansieringsselskabet.

 

Hvor lang tid binder jeg mig for når jeg lejer?

Der vil oftest ved lejeaftalens indgåelse blive aftalt en løbetid. Denne løbetid står på lejeaftalens forside.

 

Hvad gør jeg hvis jeg inden løbetiden er gået, ønsker at udskifte / afhænde udstyret?

Du kan altid komme ud af din aftale igen. Prisen afhænger bl.a. af, hvor lang tid der resterer på aftalen. Indfrielsesvilkår kan du læse i lejeaftalens vilkår.

 

Hvad med lejeaftalen hvis jeg sælger / stopper min virksomhed?

Sælger du din virksomhed er der mulighed for, at den nye ejer kan overtage lejeaftalen. Den nye ejer skal dog kreditgodkendes af finansieringsselskabet. Godkendes denne, skal der underskrives en ny lejeaftale af den nye ejer. Godkendes den nye ejer ikke eller stopper du helt din virksomhed, skal lejeaftalen indfries i henhold til aftalens vilkår.

 

Kan jeg afskrive på det lejede udstyr?

Danske Finansieringsselskabers Forening har i samarbejde med KPMG udgivet nogle retningslinjer for, hvordan man behandler lejede aktiver i sit regnskab. Du kan kontakte den for nærmere uddybelse af disse retningslinjer eller kontakte din revisor.STOLT LEVERANDØR TIL

VI SAMARBEJDER MED

  DANSK KONTOR CENTER A/S
THRIGES PLADS 8
DK-5000 ODENSE C
(+45) 70 22 13 11
info@danskkontorcenter.dk
CVR 26005140