Hvad siger kunderne?
 

Læs vores casestories
GLEMT KODEORD?


SORTIMENT


 

MOBILEPAY


MobilePay Mobilbetaling VIA BETALINGS TErMINALEN.

 

En ny aftale mellem Danske Bank og Verifone gør, at butikker med nye Verifone-terminaler nu kan modtage MobilePay uden installation af ekstra hardware. Det betyder, at forbrugerne fremover kan betale med både kort, kontaktløs NFC betaling og mobilbetaling med MobilePay på samme terminal.

 

MobilePay er med sine mere end 3,2 millioner brugere en kæmpe spiller på det danske marked inden for mobilebetalinger. Flere og flere butikker oplever en øget efterspørgsel på flere betalingsmuligheder med appen, hvilket nu er blevet endnu lettere med samarbejdet med Verifone.

 

Det eneste det kræver for Verifones eksisterende kunder er en BLE-chip og en softwareopdatering af terminalen. Dette gør det muligt at handle med MobilePay kunderne. Butikken skal lave en aftale med Danske Bank om MobilePay til betalingsterminaler.

 

Køber du en ny terminal nu, er den allerede installeret med BLE-chip uden merpris. Her skal du altså blot tilkøbe selve MobilePay abonnementet til 39 kr./måneden og derefter softwareopdatere terminalen - så er du igang!STOLT LEVERANDØR TIL

VI SAMARBEJDER MED

  DANSK KONTOR CENTER A/S
THRIGES PLADS 8
DK-5000 ODENSE C
(+45) 70 22 13 11
info@danskkontorcenter.dk
CVR 26005140