Hvad siger kunderne?
 

Læs vores casestories
GLEMT KODEORD?


 

MOBILEPAY


MobilePay Mobilbetaling VIA BETALINGS TEMINALEN.

 

En ny aftale mellem Danske Bank og Verifone gør, at butikker med nye Verifone-terminaler nu  kan modtage MobilePay fremover uden installation af ekstra hardware. Det betyder at forbrugerne fremover kan betale med både kort, kontaktløs NFC betaling og mobil betaling med MobilePay på én og samme terminal.

 

MobilePay er med sine mere end 3,2 millioner brugere en kæmpe spiller på det danske marked for mobile betalinger. Flere og flere butikker oplever da også en øget efterspørgsel på yderligere betalingsmuligheder med appen – og det er nu blevet endnu lettere med Verifone samarbejdet.

 

Det eneste det kræver for Verifones eksisterende kunder er en BLE-chip og en softwareopdatering af terminalen, som gør det muligt at handle med MobilePay kunderne. Butikken skal lave en aftale med Danske Bank om MobilePay til betalingsterminaler.

 

Køber du en ny terminal nu er den allerede installeret med BLE-chip uden merpris. Her skal du altså blot tilkøbe selve MobilePay abonnementet til 39 kr./måneden og derefter softwareopdatere terminalen - så er du igang.STOLT LEVERANDØR TIL

VI SAMARBEJDER MED

  DANSK KONTOR CENTER A/S
SIVLANDVÆNGET 1
DK-5260 ODENSE S
(+45) 70 22 13 11
INFO@dkc.DK
CVR 26005140