Hvad siger kunderne?
 

Læs vores casestories
GLEMT KODEORD?


 

Restaurant MMOKS


Kulinarisk iværksætter bruger POS ONE og BOOK ONE

Marts 2015 åbnede restauranten MMOKS dørene for de første gæster i restauranten i Odense. Konceptet er nytænkende: Den traditionelle opdeling i forret, hovedret og dessert er droppet, i stedet bliver gæsterne præsenteret for et udvalg af retter i samme størrelse og til samme pris. Det er så op til gæsterne selv at sammensætte lige præcis den rigtige menu, rigtig for den enkelte.

 

Det kræver fokus på køkkenet og gæsterne, og at så lidt tid som muligt bruges på de administrative opgaver, som jo også er en del af en restaurant. MMOKS har fra starten valgt kasseapparatet POS ONE Restauration og bookingsystemet BOOK ONE.

 

”Jeg interesserer mig jo ikke for bogføring, det er et nødvendigt onde. POS ONE og BOOK ONE er dejligt overskuelige systemer og nemme at komme i gang med at bruge. Og så fungerer de glimrende sammen, det er ikke noget, vi behøver at tænke nærmere over”, fortæller Kim Lundvaldt, som er kok og restaurantchef hos MMOKS.

 

Integreret online booking giver mere tid til gæsterne

BOOK ONE er en specialudviklet integration mellem POS ONE og de forskellige online bookingsystemer, som med god grund er blevet meget populære de seneste år. Det betyder, at når kunden har lavet en booking via hjemmesiden, så kommer den direkte over i kassesystemet.

 

Når gæsterne ankommer i restauranten, kan bookingen placeres direkte på bordet i den grafiske bordstyring. Det betyder, at tjenerne slipper for en del papirarbejde og at slå op i forskellige systemer – og i stedet kan koncentrere sig om at få gæsterne til at føle sig godt tilpas.

 

MMOKS oplever, at både POS ONE og BOOK ONE er stabile og velfungerende systemer. Deres erfaring med POS ONE’s kundesupport er derfor begrænset: ”De er ekstremt hjælpsomme. Vi bliver taget godt imod, når vi engang i mellem har brug for hjælp” konkluderer Kim fra MMOKS.

Læs mere om vores løsninger til restaurationer her, eller prøv dig frem i vores konfiguratorSTOLT LEVERANDØR TIL

VI SAMARBEJDER MED

  DANSK KONTOR CENTER A/S
THRIGES PLADS 8
DK-5000 ODENSE C
(+45) 70 22 13 11
info@danskkontorcenter.dk
CVR 26005140