Hvad siger kunderne?
 

Læs vores casestories
GLEMT KODEORD?


 

Filato


Før Præstøs skobutik, nu garnparadis med tråde til hele Danmark

 

Februar 2014 åbnede webshoppen Filato. Filato sælger alt inden for garn og er typisk for den trend, at flere og flere indkøb foregår via nettet, hvilket tvinger lokale specialbutikker til at dreje nøglen om. Men i maj 2014 åbnede Filato imidlertid en fysisk butik i Præstø, hvor også lageret ligger.

 

Springet fra webshop til webshop incl. fysisk butik er ikke så krævende, forklarer Filatos indehaver Lennart Øster: ”Som webshop har man jo allerede en fysisk lokation, nemlig lageret, så vores største udfordring var at finde et system, som kunne sikre komplet og automatisk integration mellem de to butikker, lageret og økonomisystemet. Og som var færdigudviklet fra leverandøren, da vi ikke har økonomi og størrelse til at udvikle vores eget”.

 

Hos POS ONE fandt Filato en løsning, som kan det hele, og som kører på abonnements- og lejevilkår, hvilket matcher den nystartede butiks økonomi ganske godt. Selve salgs- og kassesystemet betales med et månedligt abonnement, mens Filato har valgt at leje terminal, betalingsterminal og stregkodeskanner hos Dansk Kontor Center for at undgå at investere i eget udstyr. Brian Kock fra POS ONE understreger dog, at systemet er uafhængigt af hardware, hvilket er en fordel for de kunder, som allerede har investeret eget udstyr.

 

Og i Præstø glæder man sig over, at der igen er liv i butikken i Adelgade, som stod tom i 18 måneder.

 

Se mere på www.posone.dkSTOLT LEVERANDØR TIL

VI SAMARBEJDER MED

  DANSK KONTOR CENTER A/S
THRIGES PLADS 8
DK-5000 ODENSE C
(+45) 70 22 13 11
info@danskkontorcenter.dk
CVR 26005140