Hvad siger kunderne?
 

Læs vores casestories
GLEMT KODEORD?


 

ER DU VORES NYE SCRUM MASTER?


ERFAREN SCRUM MASTER

Til nyoprettet stilling, søges en dygtig softwareudvikler, som vil være en del af hjernen bag vores Product Information Management (PIM) system og samtidig indgå i udviklingen af vores omnichannel løsninger.

 

Om POS ONE

POS ONE A/S er en danskejet virksomhed, som har eksisteret siden 1998. PosOne laver PIM- og POS systemer med skræddersyede omnichannel løsninger til kommuner, kæder og virksomheder.

Vi har hovedkontor centralt i Odense og distributører Internationalt.

 

Om jobbet

PosOne er i konstant udvikling og vi søger derfor en udvikler der med sin erfaring kan indgå som Scrum Master i vores udviklingsafdeling.

Vi arbejder hele tiden med at udvide vores eksisterende løsninger samt udvikle funktioner der sikrer, at vores kunder er trygge ved at de har en fremtidssikret digitaliseret løsning.

 

Jobbet består af programmering, implementering, og teamledelse af vores faste og tilknyttede udviklere. Din erfaring som Scrum Master og sans for systemarkitektur bliver afgørende for at udfylde din rolle i jobbet.

Du kommer til at indgå i tæt samarbejde med vores Product Owner, og sammen vil I sætte retningen for vores fremtidige software løsninger.

 

Din baggrund

  • Du er uddannet datamatiker, datalog eller softwareingeniør.
  • Du er erfaren Scrum Master.
  • Du har blik for og erfaring med systemarkitektur.
  • Du er stærk i MySQL, Java og PHP.
  • Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til Microsoft SQL, C# og [RZ6] .net.
  • Generel forståelse for netværk og Windows er en selvfølgelighed.
  • Du begår dig lige godt på dansk og engelsk, også teknisk.

 

Din profil

Du forstår at motivere og lede et team. Du trives i en rolle hvor du både skal fokusere på konkrete udviklingsopgaver samtidig med at du agerer sparringspartner i tekniske forretningsmæssige diskussioner.

Du sætter en ære i at forstå og sætte dig ind i den bagvedlæggende idé, for at kunne levere den rigtige løsning fra starten, da du selv har medansvar og tager ejerskab for hele processen.

 

Vi tilbyder

Et job hvor to dage ikke er ens. Frihed under ansvar med højt til loftet. En virksomhed hvor du bliver hørt og hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Dejligt åbent kontormiljø med gode kollegaer og uformel omgangstone. Rig mulighed for at udvikle dig på et personligt og professionelt plan. Attraktiv lønpakke som aftales ud fra kvalifikationer. Mad- og frugtordning indgår i pakken.

 

Ansøgning

Send din ansøgning med tilhørende CV til vores digitaliseringschef, Sara Lind på privacy@posone.dk 

Venligst mærk din ansøgning ”Scrum Master”.

Har du spørgsmål til stillingen kan du ligeledes kontakte Sara Lind på tlf. 6520 1318.

 

Vi indkalder til samtaler løbende.STOLT LEVERANDØR TIL

VI SAMARBEJDER MED

  DANSK KONTOR CENTER A/S
THRIGES PLADS 8
DK-5000 ODENSE C
(+45) 70 22 13 11
info@danskkontorcenter.dk
CVR 26005140