Hvad siger kunderne?
 

Læs vores casestories
GLEMT KODEORD?


 

DEVELOP's profil


Se modellerne her.

 

DEVELOP er et 100% ejet datterselskab af Konica Minolta Business Solutions Europe. Moderselskabet er Konica Minolta Business Technologies, Inc. er baseret i Tokyo, Japan. Med cirka 31.800 medarbejdere rundt om i verden, havde Konica Minolta Business Technologies netto et samlet salg på næsten 623,80 mia JPY eller 4.38 billion EUR i løbet af 2008/2009 regnskabsår. DEVELOP har en selvstændig salgs-og marketing politik inden for selskabsskat.

        dynamic balance.jpg

Dynamisk balance - vores strategi for din succes. Nu og i fremtiden.
DEVELOP er en førende leverandør af moderne kontor kommunikationsløsninger med uafhængige distributører og specialbutikker i 60 lande verden over. Vi markedsfører systemer, software og tjenester til dokument produktion og dokumentstyring. Med vores sortiment af produkter og tjenester, etablerer vi os selv som en af de førende udbydere til små og mellemstore virksomheder i Europa. Vi er trendsættere og vil lave en sikker og kreative bidrag til at forme fremtiden. Vores forståelse af rådgivning, er langt større end blot analyser og anbefalinger: Vi vurderer, design og guide - det primære mål er at øge produktiviteten i vores kunders miljø.

Vores landsdækkende tilstedeværelse i Tyskland er sikret med mere end 300 autoriserede forhandlere. Vores omfattende salgsnetværk fremme virksomhedernes klient operationer i hele Tyskland og garantier landsdækkende service for vores produkter.

    Beskyttelse af vores naturlige miljø.

        minimal.jpg

Vores overlevelse i morgen, afhænger af, hvordan vi passer på miljøet i dag. DEVELOP arbejder efter principper, der sigter mod størst mulig harmoni mellem økologi og teknologi. I forbindelse med vores miljøledelses politik, stræbe vi ikke kun efter at give vores kunder nyttige produkter og tjenester, men også for at minimere deres miljøpåvirkning og samtidig maksimere deres økonomisk værdi. Endvidere har vi definere "miljøpåvirkning" i bredeste forstand, til også at omfatte den samlede virkning af alle produktets livsfaser - begyndende med udvælgelse af råvarer og komponenter gennem udvikling, produktion, distribution, service og afsætning.

     Vores tilgang

Vi tror, at det første skridt i retning af en effektiv styring af komplekse situationer ligger i anvendelsen af "forvaltning baseret på kendsgerninger". Vi kan kun pålideligt løse miljøproblemer, hvis vi får pålidelige data om miljøsituationen samt kvantitative målinger og analyser vedrørende it.We tro, at affaldsforebyggelse kan bidrage til at beskytte miljøet og at det giver økonomiske fordele. Derfor, vi beskæftiger os med at identificere og fjerne forskellige typer af affald - herunder råvarer, energi, aktiviteter og tid - hvilket også styrker vores økonomiske effektivitet.

                          energy.gif

Develop er en af de førende virksomheder med hensyn til energieffektivitet af deres MFP-produkter.

Globale miljø management, virksomheden er blevet tildelt ISO 14001-certificering for en hurtig og effektiv håndtering af miljøspørgsmål i hvert produkt er udtjent - fra udvælgelse af råvarer og komponenter gennem udvikling, produktion, distribution, brug, service og afsætning.

Reduktion af CO2-emissions. Med CO2-emissioner menes at spille en central rolle i den globale opvarmning, reduktion af disse emissioner udgør et væsentligt mål for hele verden miljøbeskyttelse. For at nå dette mål, er at udvikle reducere energiforbruget i sine produkter. Et eksempel er den nye induktionsvarmeanlæg teknologi til vores fixer enheder i den nyeste farve produkt generation, ineo +.

Beskyttelse af miljøet i praksis.

  • Genanvendelige design af alle systemkomponenter
  • Implementering af "nul affald"-princippet på forskellige produktionssteder
  • Evaluering og udvælgelse af leverandører og producenter af forbrugsvarer, der
       tager miljømæssige hensyn.
  • Verdensomspændende certificering i henhold til ISO 14001 og ISO 9000
  • Tildelt "Energy Star"
  • Tildelt "Blue Angel

                      energy star.jpg                               blue engel.jpgSTOLT LEVERANDØR TIL

VI SAMARBEJDER MED

  DANSK KONTOR CENTER A/S
THRIGES PLADS 8
DK-5000 ODENSE C
(+45) 70 22 13 11
info@danskkontorcenter.dk
CVR 26005140