Hvad siger kunderne?
 

Læs vores casestories
GLEMT KODEORD?


 

Brioche dorée


Populær bageri- og cafekæde udvider med e-conomic

Den populære Bageri – og cafe kæde, Brioche dorée, der bl.a. holder til i Torvehallerne, har skiftet deres gamle off- line kassesystem og økonomisystem ud til fordel for en integreret online løsning fra e-conomic og PosOne. En skalerbar løsning, så de med få klik kan åbne nye butikker.

”Vi er på vej til at udvide med flere butikker i Danmark. Det er derfor helt afgørende, at vi har en skalerbar løsning, hvor alle systemer taler sammen, og vi derfor nemt og smidigt kan starte butikker op uden store omkostninger.”

Stephane Viano, butikschef Brioche dorée

 

Store besparelser på logistikken

Den nye integrerede online løsning har givet Brioche dorée et uvurderligt overblik. Stephane Viano kan i modsætning til før hele tiden følge salget, lagerstatus mm. Det betyder, at han hele tiden kan regulere og optimere på indkøb. Samtidig kan han nu nemt og hurtigt sætte priser på varerne. Også franchisetagerne kan nu kommunikere hurtigere til hovedsædet med f.eks. bestillinger, økonomi, nøgletal mm.

”Ud over vi sparer en masse tid, fordi en række manuelle arbejdsprocedurer er elimineret, så har integrationen mellem e-conomic og PosOne også givet os markante besparelser på logistikomkostningerne. Nu kan vi samle bestillingerne hver 2. måned i stedet for som tidligere ad flere omgange.”

Stephane Viano, butikschef Brioche dorée

 

 


Fakta:

Altid opdaterede data tilgængelige online 24/7

Skalerbar løsning

Integration til kasseløsning sparer tid

Fast lavt månedligt abonnement

Ingen investering i dyre servere

Ingen investering i back up løsningerSTOLT LEVERANDØR TIL

VI SAMARBEJDER MED

  DANSK KONTOR CENTER A/S
THRIGES PLADS 8
DK-5000 ODENSE C
(+45) 70 22 13 11
info@danskkontorcenter.dk
CVR 26005140